Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic Little problem just after thread colour change (Read 2311 times)
Scotty
Ex Member


Little problem just after thread colour change
Jul 16th, 2007 at 2:31pm
Print Post  
Gidday all,
I have been playing about with the software, and I don't know why but, when I change from one design thread colour to another colour and click on the bit in the picture I want to change the grid moves to show the top left corner. This is even if I click on the bottom right side of the picture.
Is it me or something else??
Cheers Scott.
PS this is too addictive. I've wasted an hour or 3 experimenting instead of cleaning the workshop  Embarrassed
  
Back to top
 
IP Logged
 
Owen Dare
YaBB Administrator
Experienced Weaver
*****
Offline



Posts: 690
Location: Brisbane, Queensland
Zodiac sign: Sagittarius
Re: Little problem just after thread colour change
Reply #1 - Jul 16th, 2007 at 3:58pm
Print Post  
Scott,
It's just you.  I have designed in biometric sensors which evaluate the user and start doing screwy things when they sense they've got a live one  Wink

Actually it is a bloody annoying bug that I'm having trouble getting rid of.
I can fix it, but it breaks the background image scrolling with the grid, so it's the lesser of two evils at the moment.
It appears I'm going to have to customise the underlaying windows component to fix it  Undecided

cheers,
Owen
  
Back to top
IP Logged
 
Owen Dare
YaBB Administrator
Experienced Weaver
*****
Offline



Posts: 690
Location: Brisbane, Queensland
Zodiac sign: Sagittarius
Re: Little problem just after thread colour change
Reply #2 - Aug 6th, 2007 at 8:33pm
Print Post  

FIXED

Download latest version!
  
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint